A mužstvo stolních tenistů TJ Sokol Mnichovo Hradiště se díky dvěma domácím výhrám vyšvihlo do čela třetiligové tabulky. V sobotu 13. ledna zavítal do místní sokolovny toho času lídr soutěže – SKST Baník Most. Do šlágru kola vkročili lépe domácí, když dokázali vyhrát obě čtyřhry po vyrovnaných pětisetových bitvách. Podobně vyrovnaný průběh měla i první čtveřice singlů. Domácí díky třem výhrám navýšili vedení na 5:1, když ztratil jen Michal Stránský s Boříkem. Další průběh už si domácí pohlídali. Překvapivě ale dvakrát ztratil dlouhodobě nejlepší domácí hráč Radek Bukovský. Naopak bezchybně si vedl Vojta Košák.

TJ Sokol Mnichovo Hradiště – SKST Baník Most    10:4 (čtyřhry 2:0)

body domácích: Stránský Michal 2:1, Blažek Jan 2:1, Košák Vojtěch 3:0, Bukovský Radek 1:2,

body hostů: Bořík Milan 2:1, Bíma Miroslav 1:2, Macháček Jan 1:2, Šťovíček Petr 0:3)

V neděli přijel do Mnichova Hradiště zabojovat naopak poslední tým tabulky, družstvo TJ Lomnice. Soupeř přijel pouze ve třech a nedokázal domácím vůbec vzdorovat. Za hodinu a deset minut byl konec zápasu. Na počítadle byl stav 10:0. hosté uhráli všehovšudy jeden set. Vojta Košák si během víkendu prodloužil vítěznou šňůru na 15 zápasů.

TJ Sokol Mnichovo Hradiště – TJ Lomnice 10:0 (čtyřhry 1:0)

body domácích: Stránský Michal 1:0, Blažek Jan 2:0, Košák Vojtěch 2:0, Bukovský Radek 1:0, WO 3:0

body hostů: Zima Jiří 0:2, Kupčík Albert 0:2, Šindelář Kamil 0:2, WO 0:3

Tabulka po 14 kolech

Poslední lednový víkend odehrají kluci důležitá utkání na Střížkově a v Mladé Boleslavi. V dalších čtyřech zápasech budou mít mnichovohradišťští výhodu domácího prostředí. 24.-25.2. budou hostit TTC Ústí n. L. A a TTC Litoměřice B, 10.-11.3. SF SKK EL Niňo Praha F a Sokol Roztoky.

Krátce z krajských soutěží:

Béčko se vstup do druhé poloviny soutěže nevydařil. Po prohrách 6:10 s Hořovicemi a 3:10 s Příbramí si pojistili poslední místo v Divizi. Céčko v KP dvakrát vyhrálo. Nejprve povinné vítězství s Béčkem Všetat 16:2 a poté odplata za těsnou prohru v první půli proti Kladnu D v poměru 12:6. C-tým se tak posunul na čtvrtou příčku.

Kategorie: Nezařazené

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *