Po skoro roční odmlce se znova rozjela mistrovská utkání ve stolním tenise. Mnichovohradišťské Áčko je účastníkem, stejně jako poslední dvě sezóny, 3. ligy sk.B.

Vojta Košák podává proti Novákovi z SK Štětí

Po prvním domácím utkání zůstali 3 ligové body za vítězství 10:1 nad SK Štětí doma. Po skoro dvouleté nucené pauze způsobené zraněním nastoupil Radek Bukovský a stejně jako navrátilec ze zahraničního působení Vlasta Kolář získal 2 body. Po dvou bodech přidali i Vojta Košák a Honza Šimeček, posila ze Sokola Michle.

V druhém nedělním zápase nestačilo Áčko na rezervu Litoměřic. Soupeř proti pozměněné domácí sestavě (Stránský, Antoš, Košák, Kolář a střídající Šimeček) odskočil v začátku utkání na rozdíl 0:5. Když už to vypadalo, že se daří náskok stahovat, nevycházeli domácím koncovky. Konečné skóre 5:10 tak bylo možná až příliš kruté.

Po úvodním dvojkole A družstvo na šestém místě tabulky se 4 body a skórem 15:11.

První říjnový víkend zajíždíme do Liberce, kde se nejprve utkáme s druhou rezervou extraligového SKST. Po Céčku pak v neděli změříme síly s Déčkem. Další domácí utkání se sehraje 23.10. a bude to „derby“ s TTC Bělá pod Bezdězem. Začíná se jako obvykle ve 14 hodin. V neděli pak do mnichovohradišťské sokolovny zavítá soupeř z Roztok u Prahy.

Kategorie: Stolní tenis

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *