V sobotu 17.9. se v mnichovohradišťské sokolovně uskutečnily odložené regionální přebory jednotlivců ve stolním tenise pro sezónu 2021/2022. Předvečer sezóny vybízel hráče z okresu Mladá Boleslav k poměření sil po letní přestávce. Bohužel se ale celého klání zúčastnilo jen jedenáct jednotlivců – 8 mužů a 3 ženy. Po letech se tak alespoň mohly odehrát soutěže žen a mixů.

Smíšená čtyřhra
Semifinále dvouher

Trojce žen změřila síly systémem každá s každou. Dvě výhry zaznamenala Eva Ginzlová z Březovic a získala tak titul regionální přebornice. Stříbro si odvezla Jitka Janoušková z TJ AŠ Mladá Boleslav a bronz zůstal doma zásluhou Jitky Bajtalonové (Sokol MH).

Podobně jako soutěž žen i soutěž ve smíšené čtyřhře rozhodovaly vzájemná utkání. Dvě výhry ve vyrovnaných zápasech zaznamenala dvojce Macela-Janoušková (TJ AŠ Mladá Boleslav) a získala tak diplom za první místo. Na druhém skončila domácí dvojce Blažek-Bajtalonová (Sokol MH) a bronz tak patřil mixu Stránský-Ginzlová (SMH-Březovice).

Do finále čtyřher mužů se probojovala domácí dvojce Blažek-Stránský a kombinovaný debl Macela-Janatka (TJ AŠ MB – SMH). Čistě domácí dvojce si vedla lépe a získala titul regionálních přeborníků. Na třetím místě skončily dvojce Dlouhý-Šálený (TJ AŠ MB, Březno) a Dlask-Mareš (Sokol MH).

V mužských singlech si nejlépe vedl Petr Macela, který v současnosti působí v zahraničí, ale jeho domovským týmem je Autoškoda Mladá Boleslav. Ve finále porazil 3:0 Honzu Blažka z domácího Sokola Mnichovo Hradiště. O bronz se podělili neúspěšní semifinalisté Michal Stránský (Sokol MH) a Petr Šálený (Březno).

Kategorie: Stolní tenis

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *