V uplynulé sezóně A družstvo mužů TJ Sokol Mnichovo Hradiště bojovalo v KP libereckého kraje s cílem postoupit do kvalifikace a pokusit se do MH po deseti letech vrátit ligovou soutěž. Do kvalifikace jsme se nakonec po vyrovnané soutěži dostali, ale v ní nás přehrály týmy Slávie Hradec Králové B a SK Dansport Praha a tak na náš tým zbyla nepopulární třetí a tedy první nepostupová pozice.

Po skončení sezóny jsme řešili co dál a již jsme byli smířeni se skutečností, že opory A týmu zamíří do jiných týmů, aby si splnili svůj sen a zahráli si ligu. Do toho ovšem přišla zpráva, že Nymburk nabízí druholigovým týmům účast v první lize a svoje družstvo rozpouští. Tedy jsme rozjeli jednání na diplomatickém poli a byli jsme úspěšní. Dohodli jsme se s Duklou Liberec B, že převezme soutěž od Nymburka a nám přenechá účast v 2. lize mužů.  V současné době již pracujeme na doladění termínů a posledních detailů naší účasti v letošní  2. lize mužů.

Tým mužů zahájil již svou přípravu pod vedením nového trenéra, bývalého extraligového hráče Marka Dlouhého a v současnosti se krystalizuje kádr, který je sice velmi mladý a nezkušený, ale tím pádem pro budoucnost i perspektivní. Hlavním a nejdůležitějším úkolem bude ligu v MH udržet na delší časové období.  Od října 2019 tak budeme moci pozvat všechny fanoušky na zápasy ligy do sportovní haly BIOS a věříme, že se našemu týmu bude i s vaší podporou dařit plnit své cíle.

Kategorie: Volejbal

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *