Po školním roce s covidem a momentech, kdy jsme se viděli pouze přes monitory svých počítačů a telefonů, jsme se vrhli plně do tréninků. V dubnu soutěžáci postupně začali ve venkovních prostorech a v květnu, kdy se situace začala rozvolňovat jsme se po skupinách viděli i s ostatními skupinami našeho oddílu. Již červen byl nabitý a plný připrav na víkendovky, workshopy, vystoupení a camp Kubasovka. Poslední víkend v červnu byl konečně zase víkendem plným zážitků a krokem zpět do normálního a krásného života … vystupovali jsme pro potlesk publika, nadšení a radost nás všech. V pátek jsme byli součástí „Noci Sokoloven“, kde jsme nejen vystupovali, ale tvořili i lidské pyramidy.

Každá společná chvíle byla skvěle užitá, plná smíchu, tance a her. Spoustu kamarádů a přátel jsme se naučili mnoho nového a už se těšíme na tvorbu nových choreografií pro naše vystoupení a soutěže.

V sobotu jsme podpořili děti z dětského domova Přestavlky na Kamion Fest aneb řidiči pomáhají dětem na letišti v Chrudimi. V průběhu dvou 20 min. vstupů jsme představili nejen všechna naše skupinová vystoupení ale i vystoupení sólová a duetová. Děti kromě skákacích hradů vyzkoušeli i let vrtulníkem či plachťákem, mohly shlédnout nezapomenutelnou světelnou show více než 300 kamionů. Během víkendu jsme slyšeli mnoho kapel naživo, které přijely zahrát na chrudimské letiště právě na podporu dětí z VLO Přestavlky např. Turbo, Lady Katte, Walda Gang, atd…. Rozloučením pak byla parádní ohnivá show v podání Cirko Minimo a ohňostroj připravený jako vyvrcholení celého víkendu. Cestou zpět domů nás doprovázel obrovský měsíc, který dovršil atmosféru plnou zážitků a celé krásné soboty.

Za odvoz všech našich rekvizit moc děkujeme zapůjčené dodávce od BA Bilsing Automation.

Zakončení letošního podivného roku bylo přesunuto před hradišťský zámek a kotel sv.Anny ke společnému focení. Děkujeme moc @LUCKYPHOTOS Lucce Velichové a Markétě Žďánské za překrásně užité odpoledne před objektivy Vašich fotoaparátů. Zároveň jsme zde ocenili nejlepší online tanečníky a rozdali medaile za soutěže v online improvizaci. Každý dětský tanečník si odnesl pamětní diplom s omalovánkou a za krásné ceny, medaile i poháry děkujeme našim sponzorům.

Skokany roku jsme měli v každé věkové kategorii :

MINIBABY Emička Hošťálková a Lili Bouchnerová

MINIKIDS Emily Vávrová

KIDS letošní nové tanečnice Lucka Pelcová a Sabča Křovinová

TEENEGERS Terka Mulačová

A huráááá prázdniny … ty byly pro nás opět symbolem vystoupení a potkávání se skvělých lidí při různých jarmarcích, slavnostech a chvílích odpočinku. Během celých prázdnin jsme vystoupili Březinské slavnosti , Bousovské slavnosti, Jízda historických velocipedů, Sousedské slavnosti, Fler slavnosti . Mezi vystoupeními jsme si zatančili na Letním tanečním campu Kubasovka a Prodlouženém víkendu ve Svijanském újezdu. Oba pobyty byly přípravou na nadcházející soutěžní sezónu a potkali jsme se tu s našimi externími lektory z celé ČR.

PRODLOUŽENÝ VÍKEND S NEJMLADŠÍMI TANEČNÍKY :

LETNÍ TANEČNÍ CAMP KUBASOVKA 2021 :

Hurá do nového tanečního roku …

Kategorie: TASK IMPULS