V sobotu 29.4. se v Sokolovně v Lánech uskutečnily krajské přebory jednotlivců v nejmladší kategorii U11. V letním sídle prezidenta republiky změřilo síly 16 chlapců a 5 dívek ze středočeského kraje ročníku 2012 a mladších. Mezi nimi byli i tři odchovanci mnichovohradišťského pinčesu.

Nejvíce se dařilo Pepčovi Alnatour, který ač nenasazený postoupil z první skupiny, kde nestačil jen na pozdějšího vítěze Grzonku z STC Slaný. Ve čtvrtfinále si poradil s čelákovickým Vedralem díky síle svých rotací. V semifinále pak nestačil na spolufavorita turnaje Špinara ze Nymburka.

Honza Purkert i Adámek Kandráč skončili v základních čtyřčlenných skupinách na třetím místě a spadli tak do pavouka útěchy o 9. – 16. místo. Honzovi se nedařilo a tak skončil na 13.-16. místě. Zato Adámek šel herně nahoru zápas od zápasu. Na každého svého soupeře si uhrál minimálně set. Nakonec z toho bylo 11.-12. místo.

Celkově vzato, vydařený turnaj. Hlavně z herního pohledu, kdy je vidět, že kluci jdou výkonnostně nahoru každým zápasem, každou novou zkušeností.

Kategorie: Stolní tenis